Ooo vilken dörr



Fotograf Stellan Herner

Gillar modellen på dörren.. Färgen tror jag inte passar till just vårt hus men den va fin dörren.

Sista måtten är nu lämnade till arkitekten. Är så nyfiken på att få se vad de säger.
Men i slutet på oktoberg borde vi ha fått höra nåt av arkitekten. Så blir det att jobba utifrån det.

Idag har vi...

Grillat vid älven med delar av sambons famlij och släkt.
Så det har blivit klämmackor, korv och pinnbörd för hela slanten. Blåsigt men annars var det en aldelens utmärkt eftermiddag. Man gör sånt alldelens försällan helt enkel. Det är ju inte så märkvärdig det gäller bara att ta sej iväg.


Sen tog vi en sväng förbi huset för att röja upp i dikerna inför vintern. Så nu känns det i axlarna att jag har gått och burit på en röjsåg i ett par timmars tid. Men nog blir det bra allt så nu ska nog det förhoppningsvis inte bli några problem när vårfloden kommer. Hoppas på noll vatten i källaren nästa år. Det är verkligen inge kul det där och med alltid jag och speciellt sambon har lagt ner på dessa diken och brunnar så vore det väll attsiken om det inte skulle vara okej nu. Men jag ropar inte hej förän vi vet säkert. 
Jag så har vi mätat övervåningen så nu är det bara att lämna det till arkitekten så ska han nog ha all information för att kunna rita åt oss.

Svarta golv

Om man nu skulle bli less på våra framtida ljusa trägolv är det ju riktigt snyggt att göra så här med.
Och inte blir de sämre heller när de är lite slitna.


Let me buy some shoes for my shoe wall

Tänk om jag fick ha så här nån dag...


Bilden kommer från Sea of Shoes.


Åååå jag vill också ha...

Speciellt denna vackra lilla skapelse.





Dessa är inte fy skam dem heller..



 Är denna här nedan inte en fantastisk bröllopsklänning om det nu gick att gå och äta i den. *Ler*



Klänningarna kommer ifrån Marcheas. Det är från deras vår kollektion 2010 som har visats på New York Fashion Week. Är de inte bara magiskt vackra.. Tänk om man nån dag fick bära något liknande.
Inte så troligt dock När det är kändisarna som slåss om att få bära dessa kläningar till olika rödamattan event. Några av de som burit klänningar från Marcheas är Penelope Cruz, Anne Hathaway, Jennifer Lopez, Jessica Alba och Dita Von Teese.


Do you like them?? I love them...



Ja vet kass bild.. Men man tager vad man haver...

De kommer från Bianco och kostar 1600:-

Jag vill så gärna att de flyttar hem till mig..

Jobb jobb jobb jobb

Nu tycker jag verkligen att det är jobb mest jämnt. Så märks det att julen har kommit igång. Lite tråkigt kan jag nog ändå tycka att julen kommer tidigare och tidigare varje år. Inte för att det kanske syns i butikerna riktigt än men det är verkligen inte långt bort nu. 
Annars så kommer Oktoberg att bli en riktig intensiv månand. Det är mässor mest hela tiden vilket är hur kul som helst. Så det lidet jag inte det minsa av att jag måste vara borta på veckorna. Det är Halmstad, Malmö, Stockholm, Göteborg och Gävle som gäller i år för mig. Det är som roligt att träffa andra i samma branch ungefär och ha trevligt.
Sen är det så klart travet som jag trivs så otroligt bra på. Ja så får jag lära mig en massa nya arbetsuppgifter nu i höst, Spännande!! Ja det är faktiskt lång dag idag från ena jobbet till nästa. Det är travet som jag är på väg till nu.
Sen så har vi ju firman också där jag jobbar med min sambo varannan lördag.. Så nog kan man säga att jag har jobb så jag ska kunna klara mig. Fast ibland så skulle det vara kul med nåt mer. Ja man ska ju ha fritid också så det är nog ganska bra så här just nu.

Föresten har ju glömt att visa mina skor som jag köpte i Göteborg i augusti. Jag bara älskar dessa...


Köpte dem på Euroskor i Nordstan.. Men ni hittar de även på Brandos.

Nä måste cyckla iväg nu om jag ska va på travet i tid.

Dirty Dancing

Nog tror jag ni alla har sett denna film eller hört talas om den.
Guuu så bra jag tycker den är fortfarande..
Ibland så lyckas de göra sådana hära filmer som står sej länge och väl. En såndär film man bara kan se om och om igen. Ja varför skriver jag nu om denna, Jo jag läste att stjärnan i denna film Patrick Swazye gick bort i går endast 57 år gammal i cancer.  Så jag måste bara lägga upp ett klipp från den film.. Känner ni igen senen? Jag blir så glad i hjärtat av denna film så där små fnittrigt glad.


Abc..


Se vilka tjusiga bokstäver.. Vore det inte lite coolt att ha så här på en vägg. Fast självklart med å, ä och ö.

 


Arkitekten

I morgon är det dags då ska vi rita upp vårt hus. Eller jag vi ska berätta så ritar de åt oss.
Så nu är det bara att hoppas att vi har alla mått och att de är rätt. Det ska bli så kul.

Så har jag ju kommit på den brillianta iden att åka till Island om nån vecka. Så jag berättade denna idé för min köra sambo. Inte lika briljant tyckte han att den va. *ler*...
Det vore bara såå kul att åka iväg till Island en sväng.. Men det får nog vänta om nu inte ett par miljoner bara trillade ner i mitt knä då.
Jag vill ju helst göra allt samtidigt och på en gång. Dock så är inte min ekonomi alltid med på noterna *ler*.

Nä nu är det då först arkitekten som är på gång. Sen tror jag allt att vi ska ta en sväng förbi min kära kompis och se när de bygger upp deras hus. Hur långt de har kommit och så. Spännande värre..
Hoppas att det blir klart fort för deras skull.


tankvärt

Tittade in på Wide open spaces och fann dess texter.. Lite sanning finns det allt.


Form och ljus på bad

Tänk om man kunde ha så man kunde ligga och titta på stjärnorna en kall vinter kväll. Eller se på solen en sommar natt. Hur underbart vore inte det.

 

 

Formen på detta kar är inte helt fel det heller.


Fredags tankar

Fredag och helgen är äntligen här..
Blir en helg hos mina föräldrar och byggnationer där. Får se om det blir att plocka lite lingon.

Har varit en riktigt höst dag idag. Tror himmelen hade öppnats sej totalt idag så det blev regnkläder och stövlar till jobbet. Lite besvärligt bara att det är så varmt och man måste ha så mycket kläder. Känns som man flyter bort. Men jag är inte den som klagar det får gärna hålla i sej ett tag denna fin höst. Sen kan det få snabbt och lustigt vända till en riktigt fin och vit vinter.  Inte riktigt än dock men sådär lagomt i november / december.

Roliga nyheter kommer det då mellan varven. Min kära kompis och hennes karls hus har kommit så nu är det inte länge kvar tills det står upprätt. Det ska bli så skönt för dem att slippa bo som packade sillar och med en till på G.
Nä vi måste ut och kolla läget till veckan. Kul att se hur de sätter ihop ett block hus också. Renovering det vet jag ju hur det är *ler* och mer lär jag ju få se.
Det närmar sej sakta men säkert tills vi ska börja renovera. Än är det ju ett tag kvar men det är en heldel som är bra att ha klart i förväg så det bara är att köra igång.

Min moster ska till mitt kära Island snart och jag är sååå avundsjuk. Jag vill, jag vill, jag vill åka jag me. Hälsa på alla mina kompisar och bara ha det bra. Det är som ett andra hem det där.




Se formen på stolen



Är den inte tjusig?
Bilden hittar ni hos fotografen Richard Powers.

Rosa

Om jag nån gång får mig en stor stor klädkammare så skull en sån här underbara liten sak skulle inte vara fel. Att låta den stå som där i mitten. Och denna färg ooo så tjusig. Hade den varit i lika tjusig turkos hade det också gått bra. Tror att alla tjejor behöver en sådan här färgklick. *ler*

 

Lite badrums inspiration av Sophia

Hittade dessa badrums bilder hos Sophia Vayda Interiors.




Så fin fin färg tycker ni inte??

RSS 2.0