Det här med att bygga

Något att tänka på när man beräknar kostnaderna för att bygga ut och renovera. Är alla kostnader som man inte ser. Å jag lovar de är en hel del.

Som vi som ska söka byggfelsförsäkring. Jag vill helst bara blunda för detta men enligt lag så krävs detta.
Så det är bara att snällt skicka in en ansökan om byggfelsförsäkrning och hålla tummarna för att inte bli ruinerad. Minimum priset är härliga 12 000kr och så fortsätter det uppåt. Det värderas beroende på hur mycket och vad som ska byggas.

Det jag inte riktigt blir klok på när det gäller detta är när jag som privatperson bygger själv måste teckna detta. Hur ska jag kunna få ut pengar från mej själv??

Ja jag säger då det, man skulle ha varit specialist på så mycket. Advokat, arkitekt, elektriker, snickare, grävmaskinist och en massa mer.. Men jag lär mig, Jag lär mig. så Nån dag kanske är jag alltiallo proffs.  Det är kanske det jag ska skriva i mina framtida CV. Alltiallo Proffs sedan 2010. Det vore nåt det.


Det är fredag kväll och nu tar jag mitt pick och pack å styr kosan mot M för lite tjej mys.
Hoppas ni alla får en trevlig helg. En annan jobbar på lördag men det går det med vad blir det nu fjärde helgen i rad. Tror vi satsar på sovmorgon på söndag faktiskt.


Kommentarer
Postat av: Malin

Hej.

Vi ska precis till att bygga ut huset och alla pratar om byggfelsförsäkringen. Men ingen talar om hur man tecknar den... ni som gjort det, hur gjorde ni?

2010-08-27 @ 10:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0