Läste hos Underbaraclara...

Måste bara kopiera det jag läste hos UnderbaraClara idag. Hon skriver så otroligt bra denna kaxiga och just underabara Clara. Jag är imponerad över denna tjejs öppenhet, rättframhet, sårbarahet, modighet och en massa mer. Är inte detta hon skriver här väldigt sant. Tycker verkligen att ni ska ta er en titt in på hennes sida klicka bara här. Om nu detta inte skulle fungera gå in på www.folkbladet.nu och klicka er vidare in på Underabaraclaras blogg.


Ta det lugnt, du är människa.

Den vanligaste meningen just nu är väl “jag är så trött”. Sagd med en kvävd jäspning eller en missnöjd stämma. Ingen vill väl vara trött. Men om nästan precis alla går omkring och är trötta kanske man inte ska motarbeta det? Kan vi inte bara inse att människorarten tydligen är en väldigt trött art? Precis som björnar som vill vila hela vintern, eller koalabjörnar som mest sitter och halvsover året runt. Människligheten är sömnig. Vi blir trötta under den mörka årstiden. Och istället för att kämpa emot kanske vi ska omfamna?

 

Ta en tupplur. Gå och lägg dig tidigare. Dra ner på tempot.  Välkomna tröttheten. Ligg en hel kväll i soffan och jäs. Tänk på att du tillhör en art som blir sömnig. Det är inget onormalt eller svagt. Det är extremt rastypiskt.

Ta det lugnt, du är människa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0